Pärlan i Höga kusten

Information om coronaviruset

Sommaren 2021 blir förstås inte riktigt som vanligt, med tanke på coronaviruset. Här är några saker att tänka på inför ditt besök.

  • På sommaren kommer många besökare från hela landet till Ulvön. Därför är det viktigt att ta risken för smittspridning på allvar.
  • Eftersom Ulvön är en ö, så kan det bli besvärligt att ta sig hem eller till sjukhus om man har coronaviruset. Om du har några symtom redan innan ditt besök, ber vi dig att inte åka ut till Ulvön överhuvudtaget. Det är också extra viktigt att tänka på att hålla fysiskt avstånd när du är ute på ön, samt under båtresorna.
  • m/f Ulvön och m/f Minerva har begränsat antal platser, och vi rekommenderar att man köper biljetter på webben i förväg för att få plats.
  • Restaurangerna har begränsat antal platser, så det är bra att tänka på att ha lite reservproviant med sig om det inte finns plats direkt när man blir hungrig.

Informationen kan komma att uppdateras och kompletteras längre fram!

För specifika frågor om boende och transporter ber vi dig kontakta respektive företag/arrangör. Många kontaktuppgifter och länkar finns här på webbplatsen.

Med önskan om en trevlig sommar! 🌞