Mat & boende

Det finns flera varianter för dig som vill övernatta på Ulvön, oavsett om du föredrar ett budgetalternativ eller ett mer exklusivt boende. Mat kan du köpa i handelsboden och laga själv – eller låta dig skämmas bort med vällagade delikatesser.

Almagränd

Almagränd var en gång i tiden sjöboden där den berömda surströmmingen tillverkades. Numera är det en restaurang som bland annat serverar husmanskost och pizza.

Restaurang Brögga

Här kan du sitta på bryggan och avnjuta mat och dryck med havet skvalpande under fötterna. 

UlvöByn – Café & Bistro

Mitt i Ulvöhamn ligger UlvöByn Café & Bistro, en liten oas där du kan fika eller äta lunch på dagen. På kvällen förvandlas det till en mysig och personlig á la carte-bistro.

Ulvö hotell

Hotellet är den naturliga startpunkten för dig som söker högsta kvalitet i din upplevelse – oavsett om det gäller inredningen, köket, drinkarna, rummen eller konferensmöjligheterna.

Stuguthyrning

På flera platser på Ulvön finns stugor att hyra. Du kan även få tillgång till utomhuspool, bastu, hälsohus, vildmarkskåta samt lokaler för läger, konferenser och kurser.

Ulvö Gästgifveri

Här finns 12 rum att hyra, med 1-3 sängar per rum. Perfekt för att en egen resa, eller för konferenser, läger, bröllop, födelsedagar och så vidare.

Ulvö Handelsbod

Handelsboden är Ulvöns samlingspunkt. Här kan man handla mat och andra förnödenheter, samt göra beställningar från Systembolaget. 

Rumsuthyrning Sörbyn

En bit in på ön finns Ulvö Rumsuthyrning Sörbyn. I den tidigare skolan kan man nu hyra ett rum i en naturskön och avkopplande miljö.

Du kan även hyra en stuga i Sandvikens Fiskeläge.