Pärlan i Höga kusten

Mat & boende

Det finns flera varianter för dig som vill övernatta på Ulvön, oavsett om du föredrar ett budgetalternativ eller ett mer exklusivt boende. Mat kan du köpa i handelsboden och laga själv – eller låta dig skämmas bort med vällagade delikatesser.

Almagränd

Almagränd var en gång i tiden sjöboden där den berömda surströmmingen tillverkades. Numera är det en restaurang som bland annat serverar husmanskost och pizza.

Ulvö Hamnkrog

Här kan du sitta på bryggan och avnjuta mat och dryck med havet skvalpande under fötterna. Övernatta i något av de 14 rummen i det anrika salteriet.

Bistro Ruben

Mitt i Ulvöhamn ligger Bistro Ruben (tidigare Ulvöbyn – Café & Bistro), en liten oas där du kan äta lättare och matigare lunch på dagen med en god dryck. På kvällen förvandlas det till en mysig och personlig á la carte-bistro.

Ulvö Hotell

Hotellet är den naturliga startpunkten för dig som söker högsta kvalitet i din upplevelse – oavsett om det gäller inredningen, köket, drinkarna, rummen eller konferensmöjligheterna.

Ulvö Handelsbod

Handelsboden är Ulvöns samlingspunkt. Här kan man handla mat och andra förnödenheter, samt göra beställningar från Systembolaget. 

Rumsuthyrning Sörbyn

En bit in på ön finns Ulvö Rumsuthyrning Sörbyn. I den tidigare skolan kan man nu hyra ett rum i en naturskön och avkopplande miljö.

Stuguthyrning

På flera platser på Ulvön finns stugor att hyra. Du kan även få tillgång till utomhuspool, bastu, hälsohus, vildmarkskåta samt lokaler för läger, konferenser och kurser.

Sandvikens fiskeläge

Du kan även hyra en stuga i Sandviken, som ligger på andra sidan ön jämfört med Ulvöhamn. Där finns en trevlig sandstrand och en vacker traditionell miljö.