Pärlan i Höga kusten

Annonsera

Du som företagare kan välja att synas lite extra här på Ulvon.info, genom en annons på första sidan. Valet att annonsera påverkar inte övriga innehållsfrågor, utan våra texter och bilder på webbplatsen kommer att se likadana ut oavsett om du annonserar eller inte. När besökarna klickar på er annons kan de antingen komma till en sida som handlar om er verksamhet på Ulvon.info, eller till er egen webbplats.

Trafikinformation
Besökarna på Ulvon.info är mycket intresserade av att åka till Ulvön – de söker aktivt efter information, och kommer oftast inte in på webbplatsen av misstag. Nästan hälften av besökarna hamnade på Ulvon.info genom att skriva in sökordet ”Ulvön” i en sökmotor.

Trafiken på sajten har ökat ordentligt sedan vi körde igång i maj 2008. Kontakta oss för aktuell statistik!

Pris och annonsperiod
En annons på förstasidan på Ulvon.info kostar 3000 kronor exklusive moms, för hela året! Då ingår även design av annonsen, med din logo och en textlänk. Annonsen länkar till din webbplats. Annonskostnaden faktureras från företaget Autopilot Sverige AB som innehar F-skatt. Alla annonsplatser säljs för ett helt kalenderår.

Annonsformat och produktion
Annonserna kommer att visas till höger på förstasidan. Standardstorleken är 180 x 90 bildpunkter. Skicka er logo och eventuell text till info@ulvon.info, tillsammans med faktureringsadress och vilken hemsida ni vill att man kommer till när man klickar på annonsen. Skicka helst dessa uppgifter redan i samband med bokning. Vi gör då en enkel annons utifrån detta, som ni får godkänna innan publicering. Om ni har några speciella önskemål, till exempel en rörlig annons, kan ni istället skicka en färdig annonsfil till oss.

Obs! Nu får ni även en textlänk under annonsen, som beskriver er verksamhet med ett eller ett par ord. Detta är mycket bra för er synlighet i sökmotorer!

Välkommen som annonsör på Ulvon.info!